Mtech Workshop AB är en oberoende Porscheverkstad i Södertälje. Hos oss får du hjälp med allt från att serva din Porsche till att förbereda för att köra den på tävlingsbanan. Välkomna till oss!

OM MTECH

När jag fick chansen att jobba som mekaniker på Podium Racing 2002 hade jag inte en tanke på att jag själv skulle driva en liknande verksamhet några år senare. Däremot var jag helt såld på Porsche och visste att det var varumärket jag ville arbeta med. Jag beundrar designen, dess tekniska lösningar och känslan en Porsche väcker. Passion, prestanda, renhet och precision är även mina ledord.

Jag attraherades även av tävlingsverksamheten som kryddade det redan intressanta jobbet och jag trivdes direkt på tävlingsbanan. Det var också med racingen som Mtech började. Christer ’Cralle’ Lindholm startade upp ett eget team och behövde någon som kunde driva hans bil och team i Porsche Carrera Cup Scandinavia 2006. Sedan dess har företaget växt till vad det är idag. Grundprinciper har varit att skynda långsamt och att utveckla och uppdatera när man har resurser för det. Steg för steg har verksamheten byggts på med mer utrustning, större verkstadsytor och mer personal.

Racingen har alltid varit och kommer alltid att vara företagets ryggrad och det som driver mig personligen vare sig det är med nya Cupbilar, klubbracing eller historiska Porschar. Jag fascineras fortfarande av tekniken och finliret för att få allt att fungera optimalt och triggas av tävlingsmomentet och adrenalinpåslaget som följer med det. Jag gillar rutinerna och det smått militäriska att förbereda sig för det värsta och hoppas på det bästa. Inget är så motiverande som när alla i teamet gör sitt yttersta för att nå resultat tillsammans och där hela kedjan är lika viktig för att prestera.

Sedan 2006 har jag haft förmånen att arbeta med många duktiga förare och träffat många entusiastiska Porscheägare. Kuskat runt med trailer, tält och tävlingsbilar och stått på banor runt om i världen och hejat på våra chaufförer. Jag och mina medarbetare ser fram emot nya kunder, hälsar våra stamkunder och vänner hjärtligt välkomna till oss på Mtech Workshop AB.

Magnus Karlsson
Ägare Mtech Workshop AB